Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr fiskefileterne med salt og peber og rul dem let sammen.
  2. Skyl de grønne asparges og skær de træede ender af.
  3. Sauter finthakket skalotteløg bløde i en gryde med smør og tilsæt hvidvin. Giv det et opkog og skru ned for varmen.
  4. Læg fiskefileterne i gryden, læg låg på og lad dem simre ved svag varme 6-8 min.
  5. Sauter de grønne asparges på en pande med smør 3-4 min. og krydr dem med salt og peber.
  6. Tag fisken op af gryden og tilsæt fløde eller cremefraiche. Kog sovsen igennem, smag til med salt og peber og tilsæt fintsnittet dild.
  7. Anret fisk og asparges med sovsen og drys med rejer. Server med nykogte kartofler.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri