Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Rødspætter med persillesovs
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: ca. 20 min.
Ikke fryse-egnede
100 g smør
Persillesovs:
25 g smør
2½ spsk hvedemel
5 dl mælk
Tilbehør: friskkogte pillekartofler
Sådan gør du:
  1. Skyl rødspætterne og fjern evt. blodrester i bugen. Tør dem grundigt, skær et langt snit på begge sider af rygbenet og vend fisken. Læg også et snit langs ryggen på undersiden. Det hjælper til, at de ligger fladt på panden.
  2. Krydr med salt og peber på begge sider og vend dem i hvedemel. Kom rødspætterne på en pande med rigeligt varmt smør og steg ved middelvarme i 6-8 min. på hver side, afhængigt af tykkelsen. Dup fisken med køkkenrulle.
  3. Sovs: Smelt smørret, drys mel i, og lad det opsuge smørret. Tilsæt gradvist mælk under omrøring, og lad sovsen koge ca. 5 min. Tilsæt hakket persille og smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Servér smørstegt rødspætte med kartofler og persillesovs.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri