Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Gammeldags rombudding med mandler og kirsebærsovs.
Rombudding med mandler
(4 pers.)
Arbejdstid: 45 min.
Stivnetid: 3-4 timer
50 g mandler
4 blade husblas
6 spsk sukker
¾-1 dl rom
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skold, smut og hak mandlerne groft. Læg husblassen i koldt vand 10 min. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen. Bring fløden i kog. Hæld den koghede fløde i æggemassen, hæld tilbage i gryden og varm det op til lige netop før kogepunktet – det må IKKE koge, så skiller det.
  2. Tag det fra varmen, knug husblassen fri for væde og kom den i den varme creme – den smelter med det samme. Sæt cremen i køleskabet, til den begynder at stivne let, det kan godt vare en halv times tid.
  3. Pisk imens piskefløden letstivnet. Vend lidt af den i den endnu letflydende creme sammen med rommen. Vend resten af piskefløden i. Vent med at hælde buddingecremen i en form eller skål, til den er som en tyk sovs. Lad den stivne koldt. Når buddingen er stiv, kan den vendes ud af en form, eller den kan serveres i en skål.
  4. Servér kirsebærsovs til. Det pynter altid med lidt kandierede violer eller roser på desserten.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri