Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk ægget sammen med yoghurt og salt.
  2. Varm fedtstoffet på en pande og steg æggemassen ved svag varme.
  3. Varm fedtstoffet på en pande og steg æggemassen ved svag varme. Læg parmaskinken på en bageplade og bag den i en 200 grader varm ovn, til skinken er sprød.
  4. Rist brødet. Anret rørægget med skinken og brøndkarsen og server brødet og evt. fedtstof til.

    Kalorier 345 kcal
    Protein 22 g (22%)
    Kulhydrat 14 g (62%)
    Fedt 22 g (16%)
    Kostfibre 2 g

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
    Køb bogen - klik her
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge