Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør 25 g gær ud i 2 dl lunkent vand.
  2. Tilsæt 1 tsk salt, 2 tsk tørret rosmarin, revet skal af ½ usprøjtet citron (kan udelades), 25 g sesamfrø, 1 spsk olivenolie og 250 g fuldkornsdurummel (ca. 3 dl).
  3. Bland yderligere ca. 100 g hvedemel (ca. 1½ dl) i, til dejen har en passende konsistens.
  4. Ælt dejen godt og stil den tildækket til hævning i ca. 1 time.
  5. Slå dejen ned og del den i 30 stykker. Rul hver del til en tynd, lang pølse.
  6. Bag grissinierne ved 200 grader midt i ovnen i ca. 10 min. Dæmp varmen til 125 grader og lad stængerne bage i yderligere ca. 30 min., til de er lette og sprøde.
  7. Lad dem afkøle på en bagerist.
  8. Portionen giver 30 grissinier.
  9. Serveres som snacks og opbevares i en lufttæt beholder, når de er kolde.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Fuldkorn – der frister” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri