Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Steg baconen på en teflonpande, til den er gyldenbrun, og fedtet er smeltet fra. Svits løget sammen med baconen et øjeblik.
  2. Skræl kartoflerne og riv dem groft. Tryk væden let ud med hånden. Bland bacon og løg med kartofler, ost, salt og peber i en stor skål.
  3. Varm halvdelen af olien op på en stor pande. Kom kartoffelpandekagen på panden og tryk den flad. Skru ned for blusset efter ca. 4 minutter og lad røstien simre i ca. 20 min. Sørg for, at røstien ikke hænger fast i panden og vend den forsigtigt ud på et stort låg eller lign.
  4. Kom olie på panden og lad røstien glide tilbage på panden. Dryp evt. lidt olie i kanten under stegningen, så den ikke bliver brændt. Steg røstien 15-20 min på den anden side. Lad den glide ud på et skærebræt og skær den ud som en lagkage med en skarp brødkniv.
  5. Bland kål, salat, gulerod og løg sammen. Rør syrnet fløde eller crème fraiche med eddike og hvidløg. Vend dressingen sammen med salaten og smag til med salt og peber. Servér den varme røstien sammen med salaten.
Tips!
Servér evt. et spejlæg til røstien, hvis du har brug for mere fylde i retten. Eller brug røstien som tilbehør til en steg eller en bøf.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri