Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Skøn hjemmebagt roulade rullet sammen med den engelske citruscreme 'lemoncurd'. Rouladen serveres med sharonfrugter, grapefrugt og is.
Roulade med citrus
2 stk., ca. 8 portioner
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: ca. 10 min.
Selve bundene er fryse-egnede
4 æg
125 g sukker
ca. 400 g lemoncurd
Tilbehør: vaniljeis
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker stift med en håndmikser. Sigt mel og kartoffelmel og vend det i æggemassen med en dejskraber. Smør dejen ud på et stykke bagepapir i et jævnt lag på ca. 30 x 40 cm.
  2. Bag bunden i en 200 grader varm ovn i ca. 8 min. Læg et stykke bagepapir på bordet. Drys med sukker. Vend kagebunden ud på bagepapiret. Fugt bagepapiret med lidt vand og træk forsigtigt papiret af.
  3. Skær kagebunden ud i to lige store stykker. Smør lemoncurd på ca. 4⁄5 af en kagebund, og rul den tæt sammen i et stykke bagepapir. Lad rouladen hvile i mindst 1 time i køleskabet.
  4. Anret skiver af roulade med sharonfrugter, grapefrugt og is.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri