Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne helt stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Vend de sammenpiskede æggeblommer i.
  2. Bland de to slags mel med bagepulver og vend det i dejen skiftevis med smeltet smør.
  3. Fordél dejen på bagepapir lagt på en bageplade og bag rouladebunden ved 225 grader i ca. 8 min.
  4. Vend den straks over på sukkerdrysset bagepapir og dæk med et rent viskestykke, så dampen holder bunden blød.
  5. Fordel hindbær eller abrikosmarmelade på rouladebunden, som rulles sammen.
  6. Skær rouladen i 3 cm tykke skiver og sæt hver skive med skærefladen opad.
  7. Pisk fløden til skum, og sprøjt den på i små toppe. Læg bær øverst. Lækker roulade med bær og flødeskum samt små rouladesnitter.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge