Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bunde:
  2. Pisk æggehviderne med sukker, til de er helt stive, og rør en æggeblomme i ad gangen.
  3. Bland rugbrød, bagepulver og nødder, og vend forsigtigt blandingen i dejen.
  4. Fordel i 3 lagkageforme smurt med smør. Bag ca. 10 min. i en 220 grader varm ovn.
  5. Rabarberkompot:
  6. Bland rabarberstykker med sukker i et ovnfast fad. Dæk det til og bag i ovnen 15-20 min. ved 200 grader, til rabarberne er møre.
  7. Kanelcreme:
  8. Pisk mælk evt. blandet med fløde), æggeblommer,sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Kog cremen under omrøring ca. 4 min. Smag til med kanel. Lad cremen blive kold og vend flødeskum i.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri