Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Servér lækre små hapsere som velkomst til et større selskab. Disse rugchips kan forberedes i god tid og er til seks personer.
Sådan gør du:
  1. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skrab frugtkødet ud med en ske. Mos det med en gaffel, og smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber. Læg en teskefuld avocadomos på 12 chips, og top op med strimler af røget laks og friske krydderurter. Kværn lidt sort peber over til sidst.
  2. Smør lidt gedeost på 12 chips, og læg en lille klat tapenade på hver. Drys med lidt plukket rucolasalat.
Tips!
Lav dine egne rugbrødschips: Skær rugbrød i papirtynde skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olivenolie, og bag dem sprøde i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri