Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen smidig og lad den hæve tildækket ca. 1 time.
  2. Brun kødet på en pande med olie. Hak løget og skær bladselleri i små terninger. Svits dem med kødet og tilsæt de øvrige ingredienser. Lad det småkoge 5-10 min. under låg.
  3. Rul dejen ud til én stor pizza og fordél kødsovsen på bunden. Drys med ost og oregano og bag pizzaen ca. 15 min. ved 225 grader. Pynt med frisk basilikum.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Betina Hastoft/ opskrift: Karen Hare/Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge