Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist nødderne 2-3 min. på en tør pande og lad dem afkøle.
  2. Sautér løgene bløde i olie i 5 min.
  3. Tilsæt hvidløg og hæld det over i en skål til afkøling.
  4. Skyl persille, estragon og oregano. Hak nødderne groft og bland dem med løg/ hvidløg og krydderurter.
  5. Gnid kødet med salt og peber og fordél fyldet på indersiden.
  6. Rul brystet sammen og snør det stramt med kødsnor.
  7. Brun kødet i en stegegryde med smør og tag det op. Brun rodfrugterne i gryden.
  8. Læg kødet tilbage i gryden, hæld bouillonen ved og lad retten simre under låg i ca. 1½ time.
  9. Tag kødet op og blend sovs og urter jævnt. Smag til med salt og peber.
  10. Træk kødsnoren af kødet og skær det i skiver. Servér med sovs og det valgte tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri