Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ruskomsnusk eller snysk er en typisk forsommerret med friske ærter.
Sådan gør du:
  1. Svits flæske- eller skinketerninger kort i smørret. Kom derefter løg og gulerødder i og rør om.
  2. Bland kartoffelterninger og bønner i og tilsæt vand eller suppe. Krydr med salt og peber. Lad retten koge i 10 minutter.
  3. Hæld mælken ved og bland ærterne i. Bring til kogepunktet og jævn retten med en smørbolle, det vil sige smør og mel rørt sammen og pisket i. Smag til.
  4. Serveres med rigeligt hakket persille. Sennep og rugbrød serveres til.
Tips!
Du kan tilberede retten helt uden skinke eller flæsk og så servere kødet til grønsagsblandingen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge