Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Pynt de saftige muffins med nødder, kokos, græskarkerner, glasur eller creme. Det hele smager dejligt!
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Sigt alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål. Pisk æggene sammen med sukker, farin og smeltet smør og hæld det i melet. Rør dejen sammen og tilsæt gulerødder, nødder og rosiner.
  3. Fordel dejen i 12 forede eller smurte muffinforme – silikoneforme skal ikke smøres. Drys evt. med pynt og sæt kagerne midt i ovnen. Skru ned til 180 grader og bag dem ca. 30 min. Tjek med en tandstikker, om kagerne er gennembagte, og stil dem til afkøling på en rist.
Tips!
Gulerodsstrimlerne kan laves med en kartoffelskræller og hvis kagerne skal spises med det samme, kan de pyntes med denne flødeostecreme: Pisk 100 g flødeost sammen med 25 g blødt smør, 1 tsk vaniljesukker og ca. 150 g sigtet flormelis. Sæt toppingen i køleskabet en halv times tid inden brug.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri