Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

VegetariskKalorielet
Skøn salat med gedeost og grillede peberfrugter, der ikke får kalorieregnskabet til at gå amok.
Sådan gør du:
  1. Kom sennep i en lille skål. Rør en tynd stråle olie i under kraftig omrøring. Når det er helt glat, røres eddiken i. Smag til med presset hvidløg, salt og peber. Opbevar dressingen i et glas – omryst den før brug.
  2. Læg de hele peberfrugter på en bagerist. Bag dem i en varm ovn ved 225° i ca et kvarter, til de er ret mørke, og skindet bobler op. Vend dem jævnligt undervejs.
  3. Tag peberfrugterne ud af ovnen. Dæk dem til med køkkenfilm i ca 10 minutter. Pil herefter skindet af dem og striml dem.
  4. Vend dem derefter sammen med lidt frissésalat, kom dressingen på og anret salaten på en tallerken.
  5. Skær brødet i meget tynde skiver og osten i ca 1 cm tykke skiver. Læg osten på brødet og gratinér det i en varm ovn ved 200° i ca 5 minutter. Server ostebrødene oven på peberfrugtsalaten.
Tips!
Det er et ret stort arbejde at bage og pille skindet af peberfrugterne, men det er umagen værd, da de får en fantastisk aroma og sødme af at blive bagt.
Velbekomme!
Foto: Vægtkonsulenterne/Opskrift: Vægtkonsulenterne
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge