Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Salat af nye kartofler med bacon og brøndkarse
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
3-4 skiver bacon
Dressing:
2 spsk mayonnaise
1-2 tsk dijonsennep
1-2 tsk citronsaft
Sådan gør du:
  1. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Pisk dressingen sammen og smag den til.
  3. Bland kartofler og bladselleri og anret det på et fad med salatblade.
  4. Dryp dressingen over og drys med brøndkarse og knust bacon.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri