Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Lille forret eller frokostret.
Salat med asparges og rejer
(4 personer)
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200 g rejer
2 tsk tabasco
2 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Lad aspargesene og rejerne dryppe af i en sigte. Fjern skal og sten fra avocadoerne og skær dem i skiver.
  2. Skræl grapefrugten og skær den i kvarter – fjern den hvide kerne i midten. Skær grapekødet i skiver.
  3. Skyl og tør salaten, bryd den i stykker og anret den på et fad. Fordel asparges, rejer avocado og grapefrugt mellem salaten.
  4. mellem salaten. Rør tabasco, citronsaft og olie sammen og dryp dressingen over salaten. Servér med godt brød til.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri