Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bryd eller skær kødet i mundrette stykker.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
  4. Rist valnødderne på en tør pande og lad dem afkøle.
  5. Pisk dressingen sammen og vend den sammen med salaten og kødet.
  6. Anret på tallerkner og drys med figner, valnødder og brud af feta.
Tips!
Brug også rester af stegt eller braiseret kalkun til en skøn sandwich: Rist lyst brød let og smør det med sennepsmayonnaise. Læg det sammen med kødet, salat og evt. lidt tranebærsovs eller tyttebærsyltetøj
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri