Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En klassisk og nem opskrift på fadkoteletter med tomatsalat.
Sådan gør du:
  1. Krydr koteletterne med fintrevet citronskal, knust hvidløg, salt og peber. Rens bønnerne og kog dem halvmøre i letsaltet vand – ca. 3 min. Pisk en dressing sammen af 1 spsk citronsaft, livenolie, evt. hvidløg, salt og peber. Steg koteletter, halve tomater og tern eller skiver af brød på en varm grill eller grillpande. Vend bønnerne sammen med dressingen og anret med koteletterne skåret i skiver, tomater og brød.
Tips!
Salat med koteletter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri