Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Lav gerne en stor portion langtidsbagte blommer, og brug dem som topping på ristet brød, gerne med lidt blød gedeost/mozzarellaost eller som tilbehør til stegt kylling, and eller vildt. Prøv også at servere dem til dessert med vaniljeis eller rørt skyr.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 125 grader. Vask blommerne, halvér og udsten dem. Læg dem med skærefladen opad på en bageplade med bagepapir. Drys med sukker, friskhakket timian, salt og peber og stænk med vineddike og olie. Sæt pladen i ovnen i 3-4 timer.
  2. Salat:
    Skyl og slyng salaten. Skær osten i små stykker. Rist nødderne i 3-5 min. på en tør pande, og hak dem groft.
  3. Pisk vineddike og olie sammen, og smag til med salt og peber. Vend dressingen i salaten og anret med bagte blommer, ost og nødder.
Tips!
Hvis du laver en stor portion blommer, der fylder mere end én bageplade, så sæt ovnen på 100 grader varmluft. Opbevar de færdigbagte blommer i en boks med låg i køleskabet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri