Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Servér en lækker nytårsforret bestående af torsk som salat. Kan laves i god tid og opbevares i køleskab.
Sådan gør du:
  1. Drys torsken med salt og peber på begge sider, og læg den i et fad med bagepapir. Stænk med olie, og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 10-12 min. for filet og 18-20 min. for et stykke hel torsk. Den er færdig, når kødet akkurat kan deles i flotte hvide flager. Fjern skind og ben, hvis du har brugt hel torsk.
  2. Bred skinkeskiverne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem sprøde i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min. Afkøl.
  3. Læg vagtelæg i en gryde med kogende vand, og kog i 2½ min. − kog alm. æg i 8 min. Afkøl æggene i koldt vand, og pil dem.
  4. Skyl og slyng salatbladene. Opbevar i en frysepose i køleskabet.
  5. Dressing:
  6. Skyl saltet af kapers-ene, tør dem, og hak dem groft. Rør dem sammen med de øvrige ingredienser til dressingen.
  7. Anretning:
  8. Vend salatbladene med lidt af dressingen, og anret dem på 6 tallerkner. Skær vagtelæg i halve og alm. æg i kvarter. Del torsken i portionsstykker eller flager. Læg æg og torsk på salaten, dryp dressingen over, og drys med sprød skinke.
Tips!
Gør alt klar i god tid, og opbevar det i køleskab. Tag det hele ud mindst 30 min. før anretning.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge