Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog æggene smilende – 7-8 min. Skyl dem i koldt vand og pil dem.
  2. Steg baconskiverne sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Knæk eller skær dem i mindre stykker.
  3. Skyl salatbladene, slyng dem tørre og pluk dem i mindre stykker.
  4. Dressing: Pil skalotteløgene og hak dem meget fint. Rør dem sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
  5. Vend salatbladene med dressingen og anret på et fad eller i 6 skåle.
  6. Fordél halve æg og sprød bacon på salaten og servér med brød.
Tips!
Skær evt. skorperne af brødet, skær det i tern og rist det let på en pande med olivenolie og 1 hvidløgsfed. Drys brødet over salaten.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri