Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Det krydrede salt giver smag og holder samtidig på saftigheden i fisken, mens den bager.
Saltbagt fisk med kryddersalt
(4 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 35 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 bundt timian
1 bundt oregano
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen til 180 grader. Dup fisken tør indvendigt og udvendigt med køkkenrulle. Skær citronen i skiver og læg dem i ørredens bug.
  2. Hak timian og oregano og bland med saltet. Læg en tredjedel af saltet i et aflangt ovnfast fad. Læg fisken ovenpå og bred resten af saltet over fisken. Bag fisken i 35 min. Fjern saltet fra overfladen.
  3. Servér fisken hel, træk det øverste skind af og pil forsigtigt fiskekødet fra benene. Servér f.eks. med bagt selleri og dilddip, kogte kartofler og en skål sprød salat.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri