Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Saltpakken holder den krydrede kylling saftig, mens den steger og salter kødet lige tilpas.
Saltbagt kylling a la Kina
(4 personer)
Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
3 fed hvidløg
1 bundt koriander
1 æg
Sådan gør du:
  1. Hak ingefær, hvidløg og koriander fint og bland sammen.
  2. Læg kyllingen i et ovnfast fad og gnub krydderblandingen oven på kyllingen.
  3. Rør salt og æg sammen i en skål og tryk saltdejen jævnt ud over hele kyllingen.
  4. Bag kyllingen ved 180 grader i 50 min. Fjern forsigtigt saltet i store flager.
  5. Servér kyllingen med lime i både til at dryppe over og servér f.eks. ris eller nudler, sød chilisovs og lynstegte grønsager til.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge