Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Verdens nemmeste tilbehør er bagte grønsager og kartofler. Bagt i salt er de tilpas krydrede og lige klar til at spise. Det er godt rustikt tilbehør til ovnbagt kød eller fisk, når ovnen alligevel er i gang.
Saltbagte kartofler, rødbeder og løg
(4 personer)
Arbejdstid: 5 min.
Bagetid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
  1. Kom saltet i bunden af et stort ovnfast fad. Skur rødbederne grundigt og lad top og bund sidde på. Skub rødbederne ned i saltet.
  2. Skær løgene i kvarte, læg dem på saltet med den runde siden nedad og pensl dem med olie.
  3. Skub kartoflerne ned i saltet. Bag kartofler og grønsager 1 time ved 180 grader.
  4. Stil fadet på bordet og servér grønsager og kartofler med smør eller kryddersmør og stil en skål til skræller på bordet.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge