Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kalvekødet ud på et skærebræt og bank det let, så det bliver helt fladt.
  2. Læg 1 skive Parmaskinke på hvert stykke sammen med 2-3 salvieblade.
  3. Fold hvert kødstykke sammen til en flad pakke. Krydr pakkerne med salt, peber og tørret basilikum og steg dem i olie.
  4. Tag de stegte pakker af panden og hold dem varme. Halver cherrytomaterne, kom dem på panden og lad dem stege, til de er faldet sammen.
  5. Hæld bouillon og balsamicoeddike over og lad den koge lidt ind. Smag saucen til med salt og peber.
  6. Anret tomaterne, saucen og kødet på den kogte pasta og pynt med frisk basilikum.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge