Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Dup kødet med køkkenrulle. Brun det i smør. Bland salt og vand til en grød, og læg et ca. 1 cm tykt lag i bunden af et aflangt ovnfast fad. Læg svinemørbraden ovenpå med dild og limeskiver, og dæk kødet med resten af saltblandingen.
  2. Steg ca. 30 min. i en 225 grader varm ovn. Brug et stegetermometer og steg, til kødet er 60 grader, hvis det skal være rosa, og 70 grader, hvis det skal være gennemstegt. Fjern saltlagen og skær mørbraden i skiver.
  3. Sur-søde grønsager:
    Kog fennikel, forårsløg og peberfrugter ca. 3 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra og bland grønsagerne med olie og eddike. Anret kødet med grønsager og kartoffelmos og servér.
Tips!
Kødet er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri