Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kalorielet


Kalorier 658 kcal
Protein 52 g 32%
Kulhydrat 66 g 40%
Fedt 20 g 28%
Kostfibre 8 g

Hjemmelavede samosaer er meget sundere og smager bedre end færdigkøbte.
Sådan gør du:
  1. Steg løg og hvidløg i olie, til de er blevet lidt bløde. Tilsæt kødet og steg det igennem.
  2. Tilsæt garam masala og ærter og steg videre i et par min. Krydr med salt og peber.
  3. Del fillodejen i to lige store stykker og fordél fyldet på dem. Fold dem sammen, så de danner trekanter.
  4. Læg samosaerne på bagepapir på en bageplade og pensl med fedtstoffet. Drys med sesamfrø.
  5. Bag samosaerne ved 200 grader i ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde.
  6. Damp blomkålsbuketterne, så de stadig har bid.
  7. Rør yoghurten med persille, hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  8. Vend blomkålen i dressingen og servér den til de bagte samosaer.

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank året rundt - Middage".
    Køb bogen - klik her
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri