Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørBagværk
Kagen har sprød bund og top som en hindbærsnitte, men er fyldt med sandkage rørt med hindbærsyltetøj. En sød bradepandekage for hele familien.
Sandkage a la hindbærsnitter
15-20 personer
Arbejdstid: 40 min.
Hviletid: ca. 1 time
Bagetid: ca. 50 min.
Fryseegnet (evt. uden glasur)
Sprød dej:
300 g hvedemel
25 g sukker
Sandkage med hindbær:
150 g sukker
4 æg
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Glasur:
150 g flormelis
ca. 2 spsk. vand
2-3 spsk. kagekrymmel
Sådan gør du:
  1. Smuldr mel og små stykker smør (evt. i en foodprocessor), til det ligner revet ost. Bland sukker i dejen.
  2. Pisk ægget sammen, og kom det i melblandingen. Saml til en dej ved at trykke dejen sammen, og læg den koldt i ca. 1 time.
  3. Del dejen i to lige store stykker. Rul hvert dejstykke ud på bagepapir i en firkant på ca. 30 x 25 cm, så dejen er et par millimeter tyk og passer til en bradepande.
  4. Læg det ene stykke bagepapir med dej i bunden af en bradepande.
  5. Sandkage med hindbær:
  6. Rør smør og sukker luftigt. Tilsæt ét æg ad gangen under omrøring.
  7. Bland mel og bagepulver. Sigt blandingen igennem en si, og vend det i dejen. Rør marmeladen i. Fordel dejen i et jævnt lag på dejen i bradepanden.
  8. Læg den anden udrullede dej på bagepapiret hen over sandkagedejen, og fjern papiret. Tryk dejen forsigtigt ned som låg over kagen.
  9. Sæt bradepanden i en 175 grader varm ovn, og læg bagepapiret over kagen, så den ikke bliver for mørk. Bag kagen i ca. 50 min., til der ikke er rå dej på et træspyd, hvis man stikker det ned i midten af kagen. Lad kagen afkøle.
  10. Rør en tyk glasur, og smør den i et lag over kagen. Drys med kage-krymmel. Skær kagen ud i 15-20 stykker.
Tips!
Kagen er let at transportere og er derfor perfekt at dele ud i skolen, på arbejdet eller til møder.
Velbekomme!
Foto: Line Falck/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge