Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørSandwich og wraps
Klassiske sandwich må gerne smøres aftenen før. Det giver tid til at lægge dem i pres, så de kan spises med fingrene – ligesom jarlen af Sandwich gjorde.
Sandwich
Sandwich med røget filet og flødeost
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
(4 sandwich-trekanter)
4 skiver sandwichbrød
evt. 1 fed hvidløg (knust)
Sandwich med roastbeef
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnede
(4 sandwich-trekanter)
4 skiver sandwichbrød
8 skiver roastbeef
Agurkesandwich med sennepssmør
Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: mindst 1 time, gerne flere timer
Ikke fryse-egnede
(4 sandwich-trekanter)
4 skiver sandwichbrød
16 skiver agurk
Sådan gør du:
  1. Sandwich med røget filet og flødeost
    Smør alle brødskiverne med flødeost, evt. rørt med hvidløg. Krydr med peber.

    Fordel salatbladene på to af brødskiverne og læg kødet ovenpå. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.

    Skær over til trekanter.

    Sæt dem i køleskabet, til de skal spises – gerne frisklavet, så salaten er sprød.
  2. Sandwich med roastbeef
    Smør brødskiverne med pickles og drys med karse. Læg kødet på to af brødskiverne. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.

    Skær over til trekanter.

    Læg evt. i pres og sæt i køleskabet.
  3. Agurkesandwich med sennepssmør
    Rør smørret med sennepspulver. Smør alle brødskiverne. Fordel agurkeskiverne på to af brødskiverne. Krydr med salt og peber. Læg de to andre brødskiver ovenpå og klem sammen.

    Skær over til trekanter.

    Læg evt. i pres og sæt de færdige sandwich i køleskabet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri