Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Den kendte chokoladekage er opkaldt efter den franske skuespiller Sarah Bernhardt, der levede 1844-1923. Kagen blev opfundet af danske konditorer, da hun var på optræden i København.
Sarah Bernhardt
8 stk
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: ca. 5 min.
Hviletid: mindst 3 timer
Størknetid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnede
1⁄2 liter piskefløde
Overtræk:
ca. 200 g mørk chokolade
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen og smelt den i varm fløde. Lad det koge i 2 min. Stil massen koldt i 3 timer. Tilsæt evt. cognac eller Gran Marnier.
  2. Pisk den luftig med en håndmikser. Smør chokoladecremen på makronerne, så den danner en top. Stil kagerne koldt ca. 1 time.
  3. Smelt chokoladen over vandbad, og rør, til den er tyktflydende. Sæt kagerne på en bagerist med et stykke bagepapir under. Hæld forsigtigt tyktflydende chokolade over kagerne. Pynt evt. med kandiserede violer.
  4. Flyt kagerne fra risten over på et stykke bagepapir. Lad chokoladen størkne inden servering.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri