Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Damp savoykålbladene i lidt vand og afkøl dem. Bland kalvekød sammen med hakket løg, mel, hvidløg, basilikum, citronsaft, salt og peber. Kom farsen ind i savoykålbladene og rul dem sammen til små dolmer.
  2. Skær porrer, gulerødder og selleri ud i meget små tern. Kom dem i et ovnfast fad sammen med hakket persille og hønsebouillon. Bouillonen skal dække grønsagerne. Krydr med salt og citronpeber og læg dolmerne oven på grønsagerne.
  3. Sæt fadet i en varm ovn og bag retten ved 200° i ca 20-25 minutter. Bagetiden er afhængig af dolmernes størrelse.
  4. Ved serveringen tages grønsagerne op med en hulske og lægges på tallerkenen sammen med dolmerne.
  5. Server grønsagerne med bouillonen som suppe i en dyb tallerken og dolmerne på en anden tallerken.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri