Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En sund og nem opskrift på schnitzler
Schnitzler i grønt
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min.
15 g smør
1-2 dl fløde
1 lille bdt rucolasalat
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingebryst igennem på den flade led, så der bliver 4 schnitzler. Krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med smør 1 min. på hver side.
  2. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  3. Skær de træede ender af de grønne asparges og skær dem i 2 cm stykker. Steg dem på panden 1-2 min.
  4. Tilsæt friskbælgede ærter eller fintsnittede sukkerærter og fløde. Kog det igennem, krydr med salt og peber og læg kødet i sovsen.
  5. Varm retten igennem, tilsæt skyllet rucolasalat og server med brød, nye kartofler, pasta eller ris.
Tips!
Schnitzler er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri