Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En rigtig lækker forårsret, hvor skinkesnitzler er i godt selskab med asparges og champignoner.
Sådan gør du:
  1. Skær hver schnitzel i 4-5 stykker og krydr dem med salt og peber.
  2. Brun dem hurtigt på en pande med smør og tag dem af panden.
  3. Steg nu de rensede, skivede champignon et par min.
  4. Tilsæt finthakket hvidløg og de rensede asparges skåret i mindre stykker. Steg under omrøring et par min. og tilsæt soja.
  5. Kom kødet tilbage på panden, smag til med salt og peber og lad det blive gennemvarmt.
  6. Servér straks med det valgte tilbehør.
Tips!
Schnitzler med grønne asparges er ikke fryse-egnet
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri