Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bank schnitzlerne flade og gnid dem med hvidløg, salt og peber. Læg abrikoser og nødder på kødet, rul sammen og hæft med kødnåle.
  2. Brun rullerne på en pande med smør.
  3. Skru ned for varmen, tilsæt bouillon og lad dem simre ca. 10 min. – vend dem flittigt undervejs.
  4. Tag kødrullerne af panden og pensl med abrikosmarmelade.
  5. Smelt smør på en pande og rist de hakkede nødder.
  6. Læg kødrullerne på panden og ryst, til de er dækket af nøddeknas.
  7. Servér m. bulgur eller ris.
Tips!
Schnitzler med knas er ikke fryse-egnet
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri