Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Semifreddo er italiensk og betyder ”halvfrossen”. Det minder om det, vi kalder parfait, men her vendes stiftpiskede æggehvider i cremen. Her har vi lavet en variant med flere forskellige råsyltede bær. Lækkert…
Semifreddo med bæralliance
Ca 1 liter
Arbejdstid: 45 min.
Frysetid: 6 timer
Fryse-egnet
125 g sukker
1 stang vanilje
100 g sukker
Sådan gør du:
  1. Bær: Skyl og rib ribs og solbær og vend dem med sukker. Lad bærrene råsylte et par timer ved stuetemperatur (eller natten over i køleskabet). Vend dem en gang imellem, til sukkeret er opløst. Vend hindbærrene i.
  2. Semifreddo: Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Mos dem sammen med halvdelen af sukkeret og tilsæt æggeblommer. Pisk det tykt og cremet med en håndmikser 5 min.
  3. Pisk æggehviderne stive og pisk resten af sukkeret i. Pisk fløden til skum.
  4. Vend marengs og flødeskum i æggeblommecremen og rør bær og lidt saft i cremen med let hånd, så den bliver stribet. Frys i en form (1 liter) mindst 6 timer.
Tips!
Du kan også vende de råsyltede bær i en blød vaniljeis eller blot bruge dem som tilbehør. Hvis du bruger frosne bær, må du koge en lage af 150 g sukker og 1 dl vand og koge bærrene i lagen 1 min. – det er nemmest, hvis du koger en slags ad gangen og blander dem til sidst.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge