Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Træk skindet af sildefileterne og skær fiskekødet i passende stykker.
  2. Læg dem i en skål, bland modningslagen og hæld den over.
  3. Lad sildene trække et køligt sted i 12 timer.
  4. Rør sennep med æggeblommer og eddike. Tilsæt olien dråbevist, til æggeblommerne bliver tyktflydende.
  5. Rør derefter olien i dressingen i en tynd stråle, til den er cremet.
  6. Rør vand, dild og purløg i. Bland med godt afdryppede sildestykker.
  7. Lad dem trække i sennepsdressingen et døgn.
  8. Servér på godt rugbrød med (kæmpe)kapers.
Tips!
Sennepsgravade sild er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri