Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Sesamstegte kyllingelår og kartoffelsalat
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Koge-/stegetid: ca. 45 min.
Ingredienser:
1 spsk. olie
2 spsk. sesamfrø
Kartoffelsalat:
750 g kartofler
2-3 håndfulde friskbælgede ærter
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Sådan gør du:
  1. Gnid kyllingelårene med olie. Drys med en blanding af karry og sesamfrø. Læg kyllingelårene på bagepapir i en bradepande.
  2. Sæt panden i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. til de er gennemstegte. Afkøl kyllingelårene. Brug evt. mellemlægspapir eller køkkenrulle til håndtag.
  3. Kartoffesalat:
    Kog de skrubbede kartofler møre. Skær dem i både. Skær tomaterne ud i stykker på samme størrelse. Bland med bælgede ærter og en dressing af olie og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge