Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Sherrysild
(4 personer)
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Trækketid: mindst 4 timer
Ingredienser:
¾ dl sukker
½ dl vand
2 spsk. sherry
Tilbehør:
2-3 spsk. kapers
Sådan gør du:
  1. Lage:
    Hak løget fint, og kog det op med sukker, vand, eddike, tomatpuré og alle krydderierne. Lad lagen koge i 5 min., og lad den køle af.
  2. Rør sherry i lagen.
  3. Skær sildene i stykker på 3 cm, vend dem i lagen, og lad dem trække i mindst 4 timer og gerne til dagen efter.
  4. Drys sildene med kapers, og servér med rugbrød.
Tips!
I stedet for sherry kan du bruge madeira – så har du madeirasild.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge