Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, bl.a. disse sicilianske karbonader.
Sicilianske karbonader
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
½ løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
sorte oliven
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med 1 spsk olivenolie.
  2. Ælt kødet sammen med løgblandingen, hakket oregano, kapers, oliven og friskkværnet peber.
  3. Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
  4. Server f.eks. med stegte auberginer, pasta og tomatsovs.
Tips!
Sicilianske karbonader er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri