Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Klassisk dansk bagerbrød - bag selv det skønneste sigtebrød og server med ost, syltetøj eller pølse.
Sigtebrød
1 stort brød
Arbejdstid: 20 min.
Hævetid: 1½ time
Bagetid: ca. 40 min.
1 pakke gær
1 spsk groft salt
evt. 2 tsk kommen
Sådan gør du:
  1. Rør smuldret gær ud i kærnemælk og vand. Tilsæt salt, evt. kommen og gradvist mel. Ælt dejen godt – den skal være fugtig og må ikke blive for tør. Lad dejen hæve 1 time.
  2. Form et brød og læg det i en smurt rugbrødsform. Lad det efterhæve ½ time.
  3. Pensl brødet med æg. Stil brødet i en kold ovn og tænd på 175 grader. Bag ca. 45 min., til det er gennembagt.
  4. Brødet er færdigt, når det lyder hult, når du banker på det i bunden. Lad det afkøle på en bagerist.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge