Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl sildefileterne hurtigt i koldt vand og klip rygfinnerne af.
  2. Sildefileterne overhældes med eddiken og stilles koldt i 12 timer.
  3. Allehånde og sukker blandes.
  4. Hver enkelt sild tages op af eddiken og krydres med salt, peber og allehåndeblandingen samt de finthakkede løg.
  5. Herefter foldes sildefileterne på tværs og lægges i et fad, ca. 2 dl eddike tilsættes, og sildefileterne lægges under let pres i 3-4 dage.
  6. Skrædderduelse: Løg steges klare i smør. Der laves en stuvning af mælken eller fløden.
  7. Ristede bacontern tilsættes, og retten smages til med salt og peber.
  8. Serveres med kogte kartofler og hakket persille.
Tips!
Duelse er et gammelt dialekt-ord for sovs eller dyppelse. Et gammelt fiskermundheld lyder: „Fisken er god, men Duelsen er bedre“. (Kilde: ordbog over det danske sprog)
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri