Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Sildesalat med karry
(4 personer)
Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 2 min.
Ingredienser:
1 spsk. rapsolie
1 spsk. karry
2-3 tsk. citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Riv løg og æble groft, og svits dem i olie i en gryde i et par min. Tilsæt karry, og svits det med i 1-2 min. Lad blandingen køle af.
  2. Hak agurker fint og 2 æg groft. Skær sildene i små stykker.
  3. Rør skyr og mayonnaise sammen med karryblandingen, og vend sild, æg og agurker i karrydressingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Anret sildesalaten i en skål, og pynt med det sidste æg i kvarter og karse.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge