Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sushiris: Sushi ris vaskes grundigt under koldt vand indtil at skyllevandet ikke mere bliver mælkehvidt (Det kan godt tage lidt tid). Risene bliver stående i den sidste skyllevand i 20 min hvorefter vandet sies fra.
  2. Put risene og 4dl iskoldt vand i en gryde og sæt det til at koge på højeste varme (hold øje for det koger hurtigt over). Så snart det (bulder)koger, så skrues ned på så lav varme at det kun lige koger (ikke noget med at løfte låget af). Kog sådan i 10-12min og fjern så gryden fra varmen. Lad gryden stå med låg på i yderligere 20 min inden du løfter låget.
  3. Imens laves risvinseddike-sukker lagen ved at putte risvinseddike, sukker og salt i en gryde og lade det koge op indtil at sukker og salt er opløst. Herefter tages det af varmen. De kogte ris vendes ud i et stort rustfrit stål fad hvor det skal stå og afkøles.
  4. risvinsblandingen fordeles langsomt i risene imens risene løsnes fra hinanden ved forsigtigt at hakke ned imellem dem med en palletkniv eller lignende. Bliv ved med at rode rundt i risene indtil de kun er lunkne og al risvinsblandingen er optaget i risene (som bliver blanke). herefter kan du stoppe med at røre rundt. Husk at risene ikke må komme i køleskabet på noget tidspunkt.
  5. Sushiruller: Spred ca. en fjerdedel af sushirisene ud på en sushimåtte.
  6. Fordel 1 spsk Nutella på det nederste af risene, så det ca. dækker en tredjedel. Placer 5 hindbær eller en halv banan skåret på langs over Nutellaen. Rul sushirullen sammen forsigtigt, men stramt.
  7. Stil i køleskabet i minimum 2 timer inden servering.
  8. Skær hver rulle i 6 - 8 stykker sushi og server med karamelsauce som dyppelse.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri