Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk tomatjuice sammen med ketchup og smag til med limesaft, tabasco, salt og peber.
  2. Vend de afdryppede skaldyr i dressingen og tilsæt fintsnittede forårsløg.
  3. Anret i 4 cocktailglas med lidt grøn salat i bunden.
  4. Halver avocadoerne, fjern stenene og træk skallerne af. Skær avocadokødet i små tern eller mos det groft med en gaffel.
  5. Tilsæt finthakket chili (uden frø og mellemvægge), limesaft og lidt friskhakket koriander.
  6. Smag til med salt og peber og læg en stor skefuld salsa oven på skaldyrscocktailen – eller server salsaen i en skål.
  7. Giv brød til.
Tips!
Skaldyrene kan marineres i dressingen 12-24 timer før – uden forårsløg. Salsaen skal helst tilberedes samme dag.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri