Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør marmeladen sammen med senneppen, smør det på skinken og drys med krydderierne. Læg skinken i et ovnfast fad og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Skinken skæres i skiver (beregn 120 g pr. portion).
  2. Vend kartoflerne med olie, krydr med salt og bag dem på bagepapir i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
  3. Svits løget med timian i et par minutter. Tilsæt blåbærrene og steg kortvarigt videre. Tilsæt vandet og balsamicoeddiken. Læg låg på gryden og lad det simre i et kvarter.
  4. Anret kødet med kartofler og blåbærchutney.

    Kalorier 450 kcal
    Protein 25 g (22%)
    Kulhydrat 42 g (37%)
    Fedt 21 g (41%)
    Kostfibre 6 g

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
    Køb bogen - klik her
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri