Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Sommer er lig med grillmad, her i form af skinkeroast med bønnesalat.
Sådan gør du:
  1. Steg skinkeroastene på en middelvarm grill eller i ovnen ved 180 grader 15-20 min. – vend dem nogle gange undervejs.
  2. Pisk en dressing sammen af marmelade, limesaft, olie og evt. finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Nip bønnerne og blancher dem i kogende, letsaltet vand 4 min. Læg dem straks i iskoldt vand.
  5. Snit rødløg i tynde strimler. Hæld kidneybeans på en sigte. Vend alle grønsagerne sammen med dressingen og anret med frisk koriander og chips. Skær kødet i skiver og server til.
Tips!
Skinkeroast med bønnesalat er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri