Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En klassisk skinkeschnitzel med en fyldig peberfrugtsovs.
Sådan gør du:
  1. Læg to stykker skinke på hver schnitzel. Krydr med peber. Tril sammen og luk med en tandstikker (uden smag) eller en kødnål.
  2. Steg schnitzlerne i varmt gyldent smør og olie på en slip-let-pande ved middelvarme i ca. 12 min., vend et par gange undervejs, og krydr med salt.
  3. Peberfrugtsovs: Skær peberfugterne i grove stykker og fjern frøene. Steg løget klart i olie i en gryde. Tilsæt knust hvidløg og stykker af peberfrugt sammen med bouillon eller vand. Kog ca. 15 min., til det hele er mørt.
  4. Blend sovsen, og tilsæt evt. fløde eller vand til passende konsistens. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  5. Servér schnitzler med skinke med friskkogte pillede aspargeskartofler, peberfrugtsovs og frisk basilikum.
Tips!
Skinkeschnitzel er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri