Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Skinkeschnitzlerne bliver nye og spændende, når du varierer tilbehøret. Her serverer vi en grapesalat, der gør retten frisk og anderledes.
Sådan gør du:
  1. Sæt risen over at koge.
  2. Skær skallen og den hvide hinde af grapefrugterne. Skær fileterne ud, og gem dem. Pres saften ud af de tomme hinder, og gem også den.
  3. Snit salaten (de inderste blade kan bruges hele). Fordél salaten på et fad, og dryp med grapesaft.
  4. Krydr schnitzlerne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie. Skru lidt ned og steg dem ved jævn varme 1-2 min. på hver side. Dryp oystersovs over kødet, mens det kort steges videre.
  5. Fordel kødet på fadet og pynt med grapefileter.
  6. Servér med kogte ris pyntet med hakket persille og giv sød chilisovs til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Betina Hastoft/opskrift: Karen Hare/Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri