Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Hurtig og velsmagende hverdagsret.
Skinkeschnitzler med grapesalat
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 5 min.
1 spsk. olie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Krydr schnitzlerne med salt og peber.
  2. Brun kødet på begge sider i olie i en pande, og steg dem ved jævn varme i ca. 2 min. på hver side. Dryp østerssovs over kødet, og steg i yderligere 1 min
  3. Grapesalat: Skær skallen og den hvide hinde af grapefrugterne. Skær fileter ud, og gem dem. Pres saften ud af de tomme hinder, og gem også den.
  4. Snit salaten, de inderste blade kan bruges hele.
  5. Fordél salaten på et fad, og dryp med grapesaft. Fordél kødet på fadet, og pynt med grapefileter. Servér med ris pyntet med hakket persille og chilisovs.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD / OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri